Наша хата не скраю!

Наша хата не скраю!

пʼятниця, 5 квітня 2013 р.

АВКІ готує звернення до Антимонопольного комітету з приводу цокольних тарифів


Асоціація власників квартир Ірпеня готує колективне звернення до Антимонопольного комітету з приводу тарифів на електрику для цокольних приміщень в новобудовах.

Колектив юристів Асоціації на чолі з Катериною Степаненко пояснюють, що в теперішній ситуації, коли по темі тарифів для цоколя проведено значну юридичну роботу, є два перспективних варіанти колективної юридичної взаємодії. Це звернення до Антимонопольного комітету (АМКУ), або ж до суду. Зараз вирішено готувати і подавати колективну петицію до АМКУ, бо звернення до суду є більш складною процедурою.

Довідка АВКІ
Антимонопольний комітет України є державним органом із спеціальним статусом. Одним із основних завдань Комітету є контроль за регулюванням цін (тарифів) на товари, що виробляються (реалізуються) суб’єктами природних монополій. Саме такою монополією є Ірпінський районний підрозділ «Київобленерго». 

Як ми повідомляли раніше, мешканців деяких нових будинків Ірпеня невдовзі можуть перевести на цивільний тариф за електрикуОднак, питання тарифів для цокольних приміщень залишається складним. І як видається, вирішити його можна тільки через колективну взаємодію їх власників.  


АВКІ

Актуальні контакти Асоціації власників квартир Ірпеня.

Немає коментарів:

Дописати коментар