Наша хата не скраю!

Наша хата не скраю!

суботу, 2 листопада 2013 р.

РЕС визнав квартирами більшість цоколів

ПАТ «Київобленерго» та Ірпінський районний підрозділ, згідно списків, поданимих ГО «Об’єднання власників  квартир Ірпеня», здійснив перевірку цокольних помешкань Приірпіння, за результатами якої, більшість помешкань визнані такими, що використовуються для проживання їх власниками. 
 
Проте частина цокольних помешкань розташовані в будинках, що ще не були прийняті РЕСом. Можливі варіанти вирішення ситуації  із мешканцями цоколів в таких будинках будуть обговорені на наступній нараді робочої групи, що відбудеться у вівторок, 5 листопада. Об’єднання власників  квартир Ірпеня докладатиме зусилля, щоб вирішити цю проблему якнайшвидше.

Для мешканців цокольних квартир повідомляємо, що  відповідно до чинного законодавства, заключати договори із РЕСом можна на підставі документів, що підтверджують право власності на приміщення або інших документів, що засвідчують користування приміщенням на законних підставах(договори оренди, попередні договори на право власності тощо). Під час робочих зустрічей, члени ОВКІ пропонуватимуть Київобленерго заключати договір на підставі попередніх договорів на право власності.

Надалі ОВКІ буде вести постійну комунікацію з НКРЕ та ПАТ «Київобленерго» щодо пришвидження передачі будинків на обслуговування  Ірпінського РЕСу.

ОВКІ

6 коментарів:

  1. Хорошие новости!!! Какие наши дальнейшие действия? Нужно идти в РЕС с документами и перезаключить договор? (Дом на балансе РЕС)

    P.S. Спасибо! Вы делаете нужное дело!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ми самі робимо корисну справу, адже на мітингу проти антинародних тарифів були в основному власники таких квартир!!!! А де були ВИ????
      P.S. нема за що!!!

      Видалити
  2. Поспішати до Ресу немає сенсу.
    Команду Ірпінському підрозділу про заключення договорів Київобленрго надасть після відповідного рішення НКРЕ ,на підставі результатів перевірки, згідно зі списками поданними ОВКІ (відповідно до заяв мешканців цоколів)

    ВідповістиВидалити
  3. Шановні коллеги, прошу бути стриманими. Робимо загальну справу.

    ВідповістиВидалити
  4. P.S Наступного разу буду просити з 3-ма ллл

    ВідповістиВидалити
  5. якщо я правильно зрозуміла, то в листопаді ми будемо платити ще постарому,:(( якщо хтось знає скіль часу приблизно потрібно НКРЕ для прийняття рішення?

    ВідповістиВидалити