Наша хата не скраю!

Наша хата не скраю!

пʼятниця, 8 листопада 2013 р.

ОГОЛОШЕННЯ ЩОДО ПЕРЕЗАКЛЮЧЕННЯ ДОГОВОРІВ ЦОКОЛЯМИ

ОГОЛОШЕННЯ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ЦОКОЛЬНИХ ПОВЕРХІВ !

Ми перемогли в боротьбі за справедливість! Механізм перезаключення договорів власниками цокольних квартир за тарифом як для населення уже запущено. Однак, слід зрозуміти, що цей процес передбачає досить велику організаційну роботу. Закликаємо поставитися до цього з розумінням та бути уважними.

Система перезаключення договору передбачає пакет документів на кожну цокольну квартиру, який включає: 

1. Заява про використання електроенергії в побутових цілях. (Близько 160 власників цокольних квартир такі заяви вже здали);

2. Доручення від для ОВКІ на підготовку і подачу документів. (Керівники «Київобленерго» поставили умову, що ОВКІ буде готувати і подавати документи централізовано.)

3. Акт обстеження житлового приміщення за участі працівників виконкому Ірпінської міськради. (Організація «ОВКІ» офіційно входить до комісії, що складає ці акти. Їх виготовлення ми теж будемо робити системно.)

4. Паспорт, індефікаційний код власника приміщення та договір купівлі-продажу + копії всіх трьох документів. (Оригінали ви забираєте, копіїї залишаєте у нас.) 

Написати заяву про використання електроенергії в побутових цілях (для тих, хто ще цього ще не зробив), доручення, здати копії та домовитися про час обстеження приміщення для підготовки Акту можна в суботу 09 листопада за адресою м.Ірпінь, вул. Лісова 4Л, цокольний поверх. (Дійти можна від вулиці К.Маркса, зупинки в. Чехова. Маршрут вказано на схемі нижче.)

Хочемо зауважити, що мітингова риторика має тепер змінитися спокійною, врівноваженою підготовкою та подачею пакетів документів. Сподіваємося на вашу організованість, уважність та розуміння.
Карта 1 показує маршрут у великому маштабі 
Карта 2 - детальний маршрут з підписами мість та вулиць
ОВКІ

Звертаємося до всіх наших активістів максимально поширити інформацію серед зацікавлених.

5 коментарів:

  1. 1. Підскажіть будь-ласка, хто знає, де взяти текст доручення.
    2. Копії всіх документів (паспорта, код та договору куплі-продажу ) знаходяться в РЕСі, влітку сам власно їх туди завозив. Чи потрібно ще раз здавати копії?

    ВідповістиВидалити
  2. Для укладання договору на користування електричною енергією за тарифом як для населення Вам необхідно мати заяву відповідного зразка та акт обстеження приміщення. Для отримання вказаних документів треба звернутися до Громадської Організації «Об’єднання Власників Квартир Ірпеня».
    Доручення зможете підписати на місці.
    Документи будуть прийматися також у неділю 10.11.2013р.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Нажаль у мене не має можливості прийти особисто у неділю. Чи можна буде передати доручення та заяву через знайомого?
      Якщо можна надайте будь-ласка текст доручення.
      Дякую.

      Видалити
  3. Добрый день. Скажите,пожалуйста,когда ещё можно привезти документы?

    ВідповістиВидалити