Наша хата не скраю!

Наша хата не скраю!

субота, 13 квітня 2013 р.

По вулиці Карла Маркса буде нова зупинка


Практично у всіх новий день починається з дороги на роботу. На радість жителям Ірпеня в 2012 році до Києва відкрили нову трасу і запустили дві маршрутки від Ірпеня до Академмістечка.

В результаті активної забудови Ірпеня за останні кілька років, на вулиці Лісовій виріс цілий мікрорайон. І все б добре: нова траса поруч, маршрутки ходять регулярно. Однак, масив розташований якраз між зупинками Пушкінська-Чехова і Матросова. Тому жителям «Лісового» доводиться щодня долати близько кілометра «манівцями» до тієї чи іншої зупинки.
Червоним наведено прохід на бажану зупинку,
 іншими кольорами показано "манівці"

Від «Лісового» масиву до вулиці Карла Маркса є короткий прохід, але зупинка там не передбачена. Водії маршруток зупиняються неохоче, або не зупиняються зовсім. Щоб вирішити цю проблему активісти АВКІ підготували колективне звернення до міського голови та в ДАІ міста. Зібрали під зверненнями чимало підписів мешканців та направили документи куди слід.

Відповіді від мерії й ДАЇ уже отримані, але крапку ставити ще зарано. Процедура виявилася дещо складнішою ніж здавалося. На черзі ще 3 листа в «Облавтодор», Київську обласну адміністрацію і безпосередньо в Компанію, яка здійснює перевезення по маршруту № 379.

Сподіваємося на швидке вирішення питання нової зупинки. І тоді для мешканців «Лісового масиву» дорога додому стане комфортнішою.

Автор - Євгенія Михайлова.


Довідка АВКІ.
Для забезпечення швидкого і комфортного проїзду з Києва до Ірпеня, дорожники збудували нову ділянку автомобільної дороги Р-30 довжиною 5,8 кілометрів і відремонтували трикілометровий відрізок вулиць Ірпеня, якими здійснюється в'їзд у місто.
При будівництві нової дороги будівельниками були прокладені: побутова каналізаційна мережа, кабельні лінії зв'язку та водопровід. Встановлено водопропускні труби та дощову каналізацію.
Нова чотирьох смугова дорога з'єднує вулиці Генерала Наумова на масиві Новобіличі в Києві, село Романівку та Ірпінь.




Немає коментарів:

Дописати коментар