Наша хата не скраю!

Наша хата не скраю!

понеділок, 8 квітня 2013 р.

Чиновникам, які завищили тарифи на Вінничині світить до 6-ти років



На Вінниччині працівники міліції розпочали кримінальне провадження стосовно чотирьох держслужбовців, які безпідставного завищили тарифи за комунальні послуги для населення. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС.
В результаті проведення перевірок комунальних підприємств Вінниччини працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю  викрили декілька підприємств, службові особи яких безпідставно підвищили тарифи на теплову енергію для своїх споживачів. Згідно з нарахуванням за опалення люди протягом двох останніх років сплачували на 30-40% більше, ніж передбачено законом.
«Держслужбовці одного з районних підприємств, зловживаючи своїм службовим становищем, сформували завищений тариф за послуги централізованого опалення та незаконно отримали субвенцію із державного бюджету спрямовану на покриття різниці у тарифах, - говорить головний міліціонер Вінниччини генерал Віктор Русин. - За попереднім підрахунком сума завданого державі збитку цим підприємством становить близько 700 тисяч гривень».    
Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ст.364 КК України (Зловживання владою або службовим становищем). Держслужбовцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.
Для активістів, які готові взяти підписні листи і провести збір підписів у своїх кварталах просимо звертатися за цими контактами.
АВКІ


Немає коментарів:

Дописати коментар