Наша хата не скраю!

Наша хата не скраю!

понеділок, 29 квітня 2013 р.

Установчі збори АВКІ пройшли успішно! (ПРОТОКОЛ + ФОТО)



28 квітня відбулися установчі збори Асоціації власників квартир Ірпеня. В заході взяло участь 36 представників з різних кварталів новобудов міста Ірпінь. На зборах також був присутній депутат Ірпінської міської ради Петро Король.

Установчі Збори затвердили Статут та обрали  голову Асоціації. Ним став член ініціативної групи Максим Плешко.
Збори ухвалили ряд важливих рішень в контексті тарифів на електроенергію та паспортної реєстрації мешканців цокольних квартир.




Крім того, вирішено, що Асоціація виступає з ініціативою створення коаліції громадських організацій міста «За дитячі садочки Ірпеня!». Оскільки, проблема доступу мешканців Ірпеня до системи дошкільної освіти є критичною. 

Вирішено, що даний напрямок роботи АВКІ буде одним із пріоритетних.


ПРОТОКОЛ 
Установчих зборів 
Асоціації власників квартир Ірпеня - АВКІ

1. Слухали: представника ініціативної групи Плешка М.В. про мету скликання Зборів та їхнє завдання.
Вирішили: Взяти до відома та підтримати висловлені тези.

2. Обговорили: питання обрання головуючого та секретаря зборів.
Постановили: Головуючим призначити Плешка М.В, секретарем Коверзнєву Є.С.

3. Обговорили: питання затвердження назви організації.
Постановили: затвердити організації повну назву «Асоціація власників квартир Ірпеня» і скорочену назву «АВКІ».

4. Обговорили: Статут Асоціації.
Слухали: пропозицію Степаненко К.О. щодо надання права підпису статуту та інших документів Голові  Асоціації.
Постановили: затвердити представлений Статут Асоціації та надати Голові Асоціації право підписувати Статут, установчі документи в процесі реєстрації та інші документи в процесі діяльності Асоціації.  
Перший склад Ради Асоціації

5. Обговорили: питання щодо формування Ради Асоціації. Кожна група представників з кварталів, обрала з поміж себе Голів кварталів, які були запропоновані Зборам як Рада Асоціації.
Вирішили: затвердити запропонований склад Ради Асоціації. (Список членів Ради та їхні контакти для взаємодії у кварталах будуть опубліковані згодом.)

Голова АВКІ Максим Плешко
та секретар Євгенія Коверзнєва 








6. Обговорили: питання щодо призначення голови АВКІ.
Постановили: призначити головою Асоціації власників квартир Ірпеня Плешка Максима Валерійовича.









7. Слухали та обговорили: доповіді Максимчука Ю.О., Плешка М.В., Степаненко К.О. щодо тарифів на електроенергію для цокольних приміщень та квартир на поверхах.
Постановили:
- Направити колективне звернення до Антимонопольного комітету з приводу визнання мешканців цокольних квартир населенням, або визнання таких приміщень підсобними господарствами їх власників з метою отримання цивільного тарифу для цих приміщень.
- Звернутися від імені Асоціації до забудовників (компаній), в яких не відбувається передача мереж та лічильників в будинках на баланс  Ірпінського районного підрозділу ЗАТ «АЕС Київобленерго». Вимагати пояснення причин таких затримок і встановлення можливих термінів, коли така передача може бути здійснена. (Перелік таких компаній-забудовників буде визначений Радою Асоціації.)

8. Слухали пропозицію члена Ради АВКІ Пасічнюка А.В. звернутися до Виконкому Ірпінської міської ради та міського голови щодо вирішення питання паспортної реєстрації мешканців цокольних квартир, оскільки дійсний стан речей позбавляє сотні людей гарантованих Конституцією та Законами соціальних та громадянських прав.
Постановили: звернутися до Виконкому Ірпінської міськради та міського голови щодо вирішення питання паспортної реєстрації мешканців цокольних квартир, копію звернення направити депутату міськради Королю П.Ю.

9. Слухали:  Голову АВКІ Плешка М.В. щодо проблеми відсутності доступу власників квартир Ірпеня до системи загальнодержавної дошкільної освіти.
Постановили:
- Асоціації виступити з ініціативною створення коаліції громадських організацій «За дитячі садочки Ірпеня!» та вважати даний напрямок роботи АВКІ одним із пріоритетних.
- Звернутися до міської влади із запитами щодо стану забезпечення жителів міста доступом до дитячих садочків та планів міської влади щодо ліквідації черг в дошкільні заклади.
Збори відбулися: 28 квітня 2013 року, в місті Ірпінь, на перетині вулиць К.Маркса і Чехова.


Немає коментарів:

Дописати коментар