Наша хата не скраю!

Наша хата не скраю!

четвер, 4 квітня 2013 р.

Деякі нові будинки невдовзі можуть перевести на цивільний тариф за електрику


Мешканців деяких нових будинків Ірпеня невдовзі можуть перевести на цивільний тариф за електрику. Такий висновок можна зробити з об’яв, які з’явилися на під’їздах будинків 4-Л, 4-Л2, 4-Н та 4-К по вулиці Лісовій. Тут функціонує ОСББ «Квартал» на Лісовій».  
                                                            
«Шановні мешканці! Переконливо просимо розрахуватись за спожиту електроенергію до 10.04.13. Так як з 10.04.13 по 25.04.13 буде проводитись опломбування лічильників представниками РЕСу. Боржники оформлені не будуть, як наслідок будуть відключені від електропостачання…», - йдеться в повідомлені.

В кінці 2012 року більшість мешканців цього кварталу отримали документи на право власності. Ініціативна група одразу ж взялася за створення ОСББ. Прилучатися до ЖЕКу більшість власників квартир категорично відмовилася.

Активісти АВКІ будуть тримати руку на пульсі процесу переведення мешканців «Кварталу» на лісовій» на цивільний тариф. Всім зацікавленим ми будемо повідомляти новини про це, адже легше йти вперед протоптаною дорогою.

До слова варто нагадати, що «Квартал» на Лісовій» є прикладом ефективної самоорганізації людей. Як ми повідомляли, мешканці цих будинків в солідарній взаємодії швидко і якісно ліквідували наслідки снігової стихії. Тому, в дні, коли більшість кварталів міста були завалені снігом, машини не могли виїхати з дворів, а баки були переповнені сміттям, в «Кварталі» на Лісовій» все було чисто, спокійно і зручно.

Немає коментарів:

Дописати коментар