Наша хата не скраю!

Наша хата не скраю!

вівторок, 2 липня 2013 р.

АВКІ звернулося до прокуратури щодо парку «Лісовий»

У вівторок 2 липня голова АВКІ Максим Плешко і секретар Асоціації Ольга Кузьменко були на прийомі у прокурора міста Ірпінь Мирослава Пацкана. Під час зустрічі  йому було передано звернення  щодо захисту останньої зеленої зони в районі вулиць Лісова, Чехова і Карла Маркса. (Так званий парк «Лісовий»).

До звернення додано 11 підписних листів, на яких є 90 підписів мешканців мікрорайону. (Фото-звіт про збори ініціативної групи захисників парку дивіться тут).

Прокурор Ірпеня прийняв звернення в роботу і доручив своєму заступнику витребувати інформацію щодо вказаної земельної ділянки у міської влади та Держкомзему.

На даний момент територія обнесена парканом і найближчим часом тут має початися будівництво дев’ятиповерхових будинків. Якщо це станеться, люди з навколишніх помешкань припечені будуть жити в бетонному мурашнику та будуть позбавлені останньої зеленої зони.
Позиція АВКІ полягає у тому, що органи та установи, які виділили землю та надали дозволи на таке будівництво порушили цілий ряд законів та норм у сфері містобудування та збереження зелених насаджень. 

Далі буде…


АВКІ

Немає коментарів:

Дописати коментар