Наша хата не скраю!

Наша хата не скраю!

середа, 22 травня 2013 р.

В районі Лісової, Чехова і Маркса мав бути парк

Стали відомі деякі подробиці щодо земельної ділянки між вулицями Лісова, Чехова і К.Маркса. Як повідомлялося раніше, мешканці квартир в  цьому районі ініціюють рух за збереження останньої лісової зони біля власних будинків.

На малюнку фрагмент космічного знімку місцевості. В лівому куті вулиця К.Маркса, в лівому верхньому – Чехова. Замість Лісової лише стихійний проїзд. Знімок є досить застарілим, десь дворічної давності. Сірими квадратами (умовно) зображено будівництва і вже готові заселені будинки.

Одразу біля вулиці К. Маркса висотки компанії BGM. Там сосен уже нема. Як немає їх у багатьох місцях з цього знімку. Якщо обведена червоним ділянка забудується, то мешканці кварталу залишаться в мурашнику. Без зони відпочинку і дерев. Хоча свіже повітря і ліс обіцяли покупцям квартир усі забудовники з цієї округи.

Обведена червоним земельна ділянка дійсно була передбачена під парк. Там для нього логічне і правильне місце:  у центрі мікрорайону. Після утвердження в місті чинної влади запланований парк поділили на ділянки і роздали. Тепер ця земля належить людям з Києва, які обнесли її парканом, але будівництво не починають.

Наші джерела кажуть, що на цю землю було накладено прокурорський арешт. Отже, не все гаразд виявилося у схемі відведення парку під забудову. Наразі достеменно не відомо, чи діє даний арешт, чи його знято.

Сосни, під якими раніше відпочивали мешканці і прогулювалися молоді матері з колясками стоять відгороджені зеленим парканом.

Слідкуйте за новинами, далі буде.

АВКІ.






Немає коментарів:

Дописати коментар