Наша хата не скраю!

Наша хата не скраю!

четвер, 25 липня 2013 р.

Проблему цокольних квартир Ірпеня показали у ТСН (ВІДЕО)


Лідія Таран, ведуча ТСН: Живуть у квартирах-напівпідвалах, а платять за світло, як заводи чи офіси. На Київщині енергокомпанія вперто відмовляється вірити мешканцям, що вони населення, а не підприємство і нараховує людям плату за електрику ушестеро дорожче.
"Потрібно в любому випадку, щоб нам надали документ, який засвідчує використання і цільове призначення електроенергії. Що це буде використання електроенергії саме в побутових цілях", - прямо заявив телеканалу 1+1 Денис Чамага, заступник керівника Ірпінського РП "Київобленерго".

Отже, АВКІ рекомендує всім мешканцям цоколів, які ще не уклали договори брати довідку в ОСББ чи ЖЕКу про фактичне використання електроенергії у вашому приміщення. Або ж робити Акт комісії за участі місцевого депутата міськради, який засвідчує те ж саме та, посилаючись на слова заступника начальника РП сказані телеканалу 1+1 впевнено вимагати укладення договору у форматі як для населення.  Про результати просимо повідомити нас.

Про те, як бути в ситуації з цоколями, які уже уклали кабальні договори, ми повідомимо згодом, після консультацій з юристами. 

Далі наводимо зразки вищевказаної довідки і Акту.


АВКІ

4 коментарі:

  1. Підкажіть будь ласка де знайти депутата щоб він підписався під таким актом??? І чи згодиться вищевказаний шановний Петро Юліанович підписатися під ще одним актом??

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, Король підписує без проблем. Він загалом відкритий. Знайти його можна в магазиці памятників, що навпроии цвинтаря, це його бізнес.

      Видалити
  2. У кожного депутата є своя ділянка, по ірпеню є приймальні, наприклад на 9-й лінії в школі приймальні 2-х депутатыв. Войцех і ще хтось, не памятаю...

    ВідповістиВидалити
  3. Интересная ситуация. Покупателей обманули, а крайним оказался РЕС. А почему никто даже не поднял вопрос о том, что нужно спросить у продавца и привлечь его к суду, за обман, при продаже нежилого помещения выдавая его за квартиру. Вас просто обманули.

    ВідповістиВидалити