Наша хата не скраю!

Наша хата не скраю!

четвер, 11 липня 2013 р.

Фонд Асоціації: номер картки "ПриватБанку"

Відповідно до статті 5 Статуту АВКІ, кошти Асоціації формуються за рахунок: добровільних внесків  установ, підприємств, організацій, фізичних осіб.

АВКІ розпочала свою діяльність 5 березня 2013 року. Ключовими напрямками нашої роботи наразі є боротьба за справедливі тарифи на електрику для цокольних квартир та боротьба за збереження зелених зон міста.

Тільки на переписку з установами за цей період було витрачено приблизно 150 грн. особистих коштів засновників Асоціації. (Всі листи були рекомендовані або цінні, в них ми надсилали важливі для нас документи). Крім того, транспортні, канцелярські та витрати щодо реєстрації організації теж покривалися з особистих коштів.

Наразі, Асоціація вийшла на такий рівень роботи, коли відносно невеликих особистих коштів голови та заступників вже не вистачає для виконання   статутних завдань. В цокольному питанні ми підійшли до етапу судових позовів. Це тягне за собою судові витрати та гонорари юристам, які працюють в судах.

У відповідь на один із останніх дописів голови АВКІ на цю тему, члени Асоціації запропонували завести картковий рахунок у «ПриватБанку» і оголосити номер картки.

Отже,  повідомляєм номер картки фонду Асоціації власників квартир Ірпеня: "ПриватБанк" 5168 7553 0477 3381

Хочемо з радістю повідомити, що є уже перший благодійний внесок від мешканця цокольної квартири на ім’я Олексій у розмірі 200 гривень. Закликаємо всіх по можливості долучитися до наповнення фонду! Наявність коштів значно розширює можливості Асоціації. За великим рахунком, без цього ми не можемо далі вести ефективну роботу в цокольному та інших питаннях.  

Відповідно до пункту 5.2, кошти Асоціації витрачаються на статутні завдання; розвиток матеріально-технічної бази Асоціації; утримання шатного апарату. На початку кожного місяця АВКІ публікуватиме дані про надходження та витрати коштів за місяць, що минув.

Тим, хто робить благодійний внесок, прохання продублювати дані про себе та суму внеску на електронну пошту голові АВКІ з поміткою «Внесок» у темі листа. А також повідомити про згоду публікувати Ваше ім’я у звіті на сайті Асоціації.

АВКІ 

Немає коментарів:

Дописати коментар