Наша хата не скраю!

Наша хата не скраю!

вівторок, 28 травня 2013 р.

В Ірпінському рес перевірки - начальник у відпустці

В Ірпінському районному підрозділі «Київобленерго» (в народі рес) проводяться перевірки. Начальник підрозділу Беренок Василь Васильович у відпустці. Телефон приймальні не відповідає, співробітники не можуть сказати до якого часу  начальник буде «відпочивати».  Перевірки проводить Київобленерго.

21 травня АВКІ надіслало перший запит до керівництва «Київобленерго» щодо соціальної несправедливості  з тарифами на електрику для цокольних квартир та можливих корупційних дій начальника Ірпінського ресу Беренюка. АВКІ вважає, що ця посадова особа завдяки своїй злочинній бездіяльності отримує надприбутки за рахунок малозабезпечених верств населення, молодих сімей та пенсіонерів.

Принагідно повідомляємо, що в даний час Асоціація проводить активні консультації з начальником Другого управління досліджень і розслідувань Антимонопольного комітету України Тетяною Кулішовою, щодо звернення АВКІ. З тим, щоб це звернення, яке підписали сотні мешканців квартир Ірпеня не відбулося черговою відпискою, а дало реальний результат.

Також, АВКІ підготувало друге звернення до Київобленерго з конкретними юридичними пропозиціями щодо подолання колізії та приведення тарифів в цокольних квартирах до цивільного рівня. 

АВКІ

Фото із сайту "Буча є Буча". 

Немає коментарів:

Дописати коментар