Наша хата не скраю!

Наша хата не скраю!

понеділок, 20 травня 2013 р.

На Лісовій, Чехова і Маркса ініціюють рух за збереження останньої лісової зони



Власники квартир по вулицях Лісова, Чехова і К.Маркса ініціюють рух за збереження останньої лісової зони між своїми будинками. Днями члени АВКІ помітили на форумі інформацію про зазначену ініціативу. Сьогодні заклики наступного змісту з’явилися на під’їздах будинків.




Уважаемые соседи

Все мы, купившие квартиры по ул. Лесной, Чехова, К. Маркса, и неважно, что у разных застройщиков, так вот, все мы с вами СОСЕДИ. И объединяет нас не только близость наших домов, но и обещания застройщиков, что мы будем дышать чистым воздухом, а наши дети будут играть среди сосен. Но реальность такова, что последний кусок лесопосадки, который находится как раз посередине наших домов (комплексов), тоже скоро исчезнет.

Участок находится между стройкой ЖК Киевский и домами 4ж по ул. Лесная, обнесен зеленым забором. Предлагаю объединить наши усилия, голоса, силы... Давайте обсудим наши возможности по борьбе за этот участок, чтобы городские власти выделили его под парк. А парк нам обустроят наши же застройщики (Будсфера, Гарант Житло, БГМ, Новые Метры).

Главное - это добиться от властей запрета на строительство на этом участке. Иначе вся прелесть целого района исчезнет. Он превратится в густозаселенный муравейник. В конце концов, есть же какие то нормативы.

Практика показывает, что если объединить наши усилия и все правильно организовать, то к нам обязаны прислушаться. Нас много!!! Может, есть юристы на форуме и могут проконсультировать с чего начинать. Отзовитесь и выскажите, пожалуйста, свое мнение, не будьте безразличны. Ведь выражение «моя хата з краю» как раз в этом случае не подходит. Хата з краю, а посередине парк! ))))

АВКІ готова долучитися до цієї справи та надати ініціативній групі свою організаційну, юридичну, інформаційну та іншу підтримку. Бо «наша хата не скраю!» - це
гасло та коротка філософія АВКІ.

Ініціатор цієї благородної боротьби за парк не вказав свого імені, він залишив лише свою електронну пошту. Ми вже написали на цю адресу, але відповіді  ще не отримали. Тож, звертаємося до цієї Людини, чи групи людей зателефонувати нам.

Просимо всіх мешканців квартир по вулицях Лісова, Чехова і К.Маркса, будьте готові в міру своїх сил поборотися за збереження останнього лісового острівця біля наших будинків! Слідкуйте за інформацією на нашому сайті.
Вулиця Лісова, фото з боку парковки, острівець лісу ліворуч.
Вид з парковки на будинки BGM, що на К.Маркса. Острівець лісу відгороджено парканом.
Крізь дерева проглядаються будинки, то вже вулиця Чехова. 
Всіх, хто володіє інформаціє про статус зазанченої ділянки та місцем, яке їй відводиться за генпланом просимо писати в групу АКВІ на fasebook. 


АВКІ.

Немає коментарів:

Дописати коментар