Наша хата не скраю!

Наша хата не скраю!

понеділок, 13 травня 2013 р.

Напрямки роботи АВКІ на найближчі кілька тижнів


Христос Воскрес! Щиро вітаю всіх членів АВКІ, Раду Асоціації та всіх власників квартир Ірпеня з Великоднем та всіма святами, які минули. Сподіваюся, всі гарно відпочили та зарядилися енергією. Ми починаємо новий етап роботи і боротьби за наші права та інтереси. Тож, варто окреслити декілька ключових напрямків роботи АВКІ на найближчі кілька тижнів.
  1. Перед святами ми успішно провели Установчі збори Асоціації.  Отже,  тепер треба здійснити державну реєстрацію нашої громадської організації. Ми маємо стати суб’єктом цивільно-правових відносин. Це завдання керівництва АВКІ та членів Ради Асоціації.  
  2. Акція зі бору підписів під зверненням до Антимонопольного комітету щодо тарифів на елективну для цоколя пройшла успішно. Тепер треба подати це звернення за адресою. Але, щоб його помітили в Антимонопольному комітеті, щоб все не закінчилося черговою відпискою ми маємо подати петицію з одночасним пікетуванням установи. Отже, визначення часу і форми акції, підготовка документів, мобілізація людей – це справа Ради Асоціації. Членам Асоціації треба бути готовими долучитися до проведення акції.
  3. Перед святами мер Ірпеня висловив готовність сприяти вирішенню проблем власників цокольних квартир. Отже, зустріч керівництва АВКІ з Мером Володимиром Скаржинським – це третє завдання на даний час.
Крім визначених вище напрямків ми маємо постійно працювати над розбудовою Асоціації. Нам треба розширювати мережу, тобто, ініціювати створення нових осередків у кварталах, які не охоплені роботою.

Якщо члени Асоціації вбачають інші пріоритети діяльності організації, чи мають власні пропозиції – ласкаво просимо звертатися.   

Максим Плешко, голова АВКІ.

Немає коментарів:

Дописати коментар