Наша хата не скраю!

Наша хата не скраю!

вівторок, 19 березня 2013 р.

Вибираємо варіант логотипу Асоціації

Шановні члени Асоціації власників квартир Ірпеня та всі зацікавлені громадяни! До вашої уваги чотири варіанти кольорового вирішення нашого логотипу.
АВКІ лого 1

В основі логотипу центральний елемент міста Ірпінь - соснова гілочка. Це прив'язка до міста плюс наша абревіатура АВКІ. Між ними хвильки річки Ірпінь.

АВКІ лого 2
Спочатку були ідеї робити основою логотипу щось, що пов'язане з будинками, але це обтяжує логотип. А він має бути максимально простий. 
АВКІ лого 3
Головне в його пізнаваності - це наша активна діяльність і здобутки Асоціації. Адже, в емблемі фірми "Nike" нема нічого конкретного від спорту, як і в логотипі "McDonald's" нема ґамбургерів чи морозива ріжок.

АВКІ лого 4 
Всіх запрошуємо активно висловлювати свої думки в коментарях, який варіант кому більше подобається. Після обговорення будемо визначатися.

4 коментарі:

  1. Перший варіант, як на мене більш агресивний. Другий - в кольорах національного прапора. Четвертий - ніжний. Який кращий?

    ВідповістиВидалити
  2. перший варіант не агресивний. він чіткий, що більше асоціюється з визначеністю та цілеспрямованістю. всі інші бліді. я за перший

    ВідповістиВидалити