Наша хата не скраю!

Наша хата не скраю!

четвер, 28 березня 2013 р.

Нову дорогу до Києва чистить важка техніка


З ранку 28 березня важка снігоприбиральна техніка почала розчистку дороги Ірпінь-Київ. О 9:30 з боку Біличів у напрямку Ірпеня пішов потужний шнеко-роторний снігоприбирач ДЕ-226 на базі триосного «Уралу».
На Ірпінь!
Як ми повідомляди раніше, в Києво-Святошинському ДЕУ нам обіцяли приступити до розчистки дороги 29 березня, коли буде очищена Житомирська траса і звільниться техніка. Ми довідалися, що траса була розчищена уже 27 березня, відтак кілька активістів АВКІ протягом  дня дзвонили в управління ДЕУ та від імені всіх мешканців Ірпеня просили пришвидшити ліквідацію наслідків стихії по нашій дорозі. Адже, вона за останні дні хоч і розкаталася, проте не стала менш безпечною через колії та завали.  
Як повідомили нам в управлінні ДЕУ, проблема прибирання злежалого снігу вимагає особливого рішення. Один з таких шляхів - фрезерно-роторні снігоочисники. Машини з фрезерно-роторними робочими частинами пристосовані для прибирання ущільненого снігу за рахунок здатності фрези подрібнювати на шматочки щільно зваляли сніг.
Шнеко-роторний снігоприбирач на базі «Урал»
Використання таких високопродуктивних машин, як шнеко-роторний снігоприбирач ДЕ-226 на базі «Уралу». Дозволяє за короткий термін прибрати завали злежалого снігу висотою до 3 м.

Такий «Урал» зі шнеком призначений для очищення від снігу автомагістралей і злітно-посадочних смуг аеродромів, а також для відкидання снігових валів, утворених іншими снігоочищувачами.




Немає коментарів:

Дописати коментар