Наша хата не скраю!

Наша хата не скраю!

вівторок, 5 березня 2013 р.

Звернення до власників квартир в новобудовах міста Ірпінь


Закликаємо власників квартир бути учасниками громадської ініціативи: Асоціації власників квартир Ірпеня! Вона створена для захисту прав та інтересів власників квартир в новобудовах міста. Дана ініціатива є неприбуткова і неполітична.

Наша філософія така. У всіх нас є спільні інтереси: тарифи, електрика, благоустрій території, жеки, дороги, відсутність садочків та багато іншого. Ці проблеми самі собою не вирішаться ніколи. Поодинці ми не проб’ємо стіну байдужості чиновників. Просто їм вигідно дерти з нас три шкури по тарифам. Не буде у нас садочків, спортмайданчиків і гарних доріг, якщо цього не вимагатимуть люди. Бо гроші на це ліпше розікрасти. Саме так думає чиновник.

АЛЕ НАС УЖЕ ТИСЯЧІ І НАША ЄДНІСТЬ – ЦЕ СИЛА, ЯКА ЗМУСИТЬ ЧИНОВНИКА ДУМАТИ ПРО НАШІ ІНТЕРЕСИ

Участь в Асоціації власників квартир Ірпеня не передбачає фінансових зобов’язань з боку її членів. Члени Асоціації – це всі наші дієві люди, які вірні девізу: один за всіх і всі за одного! 

Першим значним завданням Асоціації вбачається приведення тарифів на електрику для її членів до справедливого рівня. Наступні завдання Асоціації будуть визначатися з волі її членів.

Будемо разом творити добре середовище нашого життя.
Наша хата не скраю!


Немає коментарів:

Дописати коментар