Наша хата не скраю!

Наша хата не скраю!

середа, 6 листопада 2013 р.

ПЕРШІ ЦОКОЛІ ОТРИМАЛИ ТРИФ ЯК ДЛЯ ЛЮДЕЙ

6 листопада Ірпінський районний підрозділ «Київобленерго» почав заключати договори на постачання електроенергії в цокольні квартири за тарифом як для населення. Першим, хто підписав такий договір став Юрій Максимчук – заступник голови ОВКІ, координатор проекту «Справедливі тарифи для цоколя».
Юрій Максимчук

Він також подав пакет документів на оформлення договорів ще від восьми власників цокольних приміщень,  які системно і активно долучалися до роботи в ході реалізації проекту. Можна вважати, що ці договори уже укладено.

Згідно домовленостей між «Об’єднанням власників квартир Ірпеня» та ПАТ «Київобленерго», ОВКІ буде здійснювати централізовану (пакетну) подачу документів від громадян для укладання договорів за тарифом як для населення. 
Перші, хто отримав людські тарифи 
Протягом тижня ОВКІ планує провести першу хвилю подачі документів від громадян, які надали заяви про використання електроенергії в побутових цілях. В першу чергу будуть подані документи людей, які приймали активну участь в роботі Об’єднання. 

В суботу, 9 листопада буде проведено новий збір заяв про використання електроенергії в побутових цілях. Деталі про місце і час ми повідомимо згодом. 

Звертаємо увагу, що від усіх бажаючих підписати договір по тарифу як для населення, нам буде потрібна також довіреність на подачу документів. Текст довіреності та перелік потрібних документів для формування пакету, час і місце їх подачі будуть опубліковані згодом. 

Просимо усіх зацікавлених людей не створювати ажіотажу, самостійно не йти в РЕС і не дзвонити без нагальної потреби. ЗБЕРІГАЙТЕ СПОКІЙ. Всі хто проживає в цокольних квартирах і має бажання отримати тариф як для населення такий тариф отримає. Слідкуйте за новинами на сайті та дійте відповідно інструкцій, які будуть там з’являтися. 

Також, ОВКІ планує заходи щодо отримання пільг громадянами в рамках договорів, які будуть підписані для багатодітних сімей, пенсіонерів та всіх категорій, які на це можуть претендувати.

Звертаюся до мешканців цокольних квартир з будинків, які ще не передані в РЕС. Відповідні договори за тарифом як для людей ви зможете підписати тільки після відповідної передачі ваших будинків в РЕС.

Ми знаємо, що в регіоні існує багато проблемних об’єктів такого характеру. Рекомендую мешканцям таких будинків провести загальні збори та вибрати з поміж себе актив для вирішення питання. Цей актив має підготувати звернення до «Об’єднання власників квартир Ірпеня», де слід чітко викласти суть проблеми та орієнтовні шляхи її вирішення. Саме так має починатися процес вирішення вашого питання.


Вітаю усіх з перемогою! 

Найближчими днями ОВКІ оприлюднить спеціальний прес-реліз, де ми назвемо установи, організації та осіб, завдяки яким реалізація проекту «Справедливі тарифи для цоколя» стала можливою. 



Голова ОВКІ, Максим Плешко














Немає коментарів:

Дописати коментар