Наша хата не скраю!

Наша хата не скраю!

четвер, 14 листопада 2013 р.

Документи від цоколів на тариф як для населення можна подати в суботу

Оголошення для власників цокольних квартир, які два тижні тому подали заяви щодо побутового використання електроенергії та всіх, хто жодних документів ще не подавав, але хоче заключити договір з РЕСом на постачання електроенергії за тарифом як для населення.
Документи приймаємо за адресою: м.Ірпінь, вул. Лісова 4Л, цокольний поверх. Дійти можна від вулиці К.Маркса, зупинки в. Чехова. Маршрут вказано на схемі нижче.
Ситема перезаключення або укладання нового договору за тарифом як для населення передбачає крім вказаної вище заяви обов'язкову наявність ряду інших документів. А саме: 
1. Паспорт, індефікаційний код власника приміщення та договір купівлі-продажу + копії всіх трьох документів. (Оригінали ви забираєте, копіїї залишаєте у нас.). 
2. Акт обстеження житлового приміщення за участі працівників виконкому Ірпінської міськради, відділу архітектури, "Київобленерго" та ін. Цей документ досить складний по виконанню, але і важливий одночасно. Він, фактично, є правово підставою для заключення Вами договору за тарифом як для населення. Організація ОВКІ офіційно входить до комісії, що складає ці Акти. Їх виготовлення ми беремо на себе.

3. Заява на переукладання договору, або укладання нового (в залежності від Вашої ситуації). Доручення для ОВКІ на підготовку і подачу документів, оскільки Керівництво «Київобленерго» поставило умову, що ОВКІ буде готувати і подавати документи централізовано. 4. Ви маєте чітко знати показники свого лічильника, номер договору з РЕСом  (якщо такий вже був укладений) та дату його укладання.

Всі бажаючі подати вищевказані документи на перезаключення договорів за тарифом як для населення можуть це зробити в суботу 16 листопада.

Прийом документів в суботу буде здійснюватися: 
З 9:00 до 12:00 за попереднім записом по телефону 093-745-45-39 (Максим). Для запису на ранковий час суботи дзвоніть будь-ласка у п'ятницю протягом дня.
З 12:00 до 15:00 за попереднім зіздзвоном приблизно за годину до того, як ви маєте прибути по телефону 063-731-39-15 (Інна). 
3 15:00 до 18:00 за попереднім зідзвоном за годину до того, як ви маєте прибути по телефону 096-293-28-95 (Катя).
Ми не чиновники, не любимо черг та цінуємо Ваш і свій час. Сподіваємося на вашу організованість, уважність та розуміння.

При собі необхідно мати лише документи вказані в пункті 1. Все інше ви заповните у нас на місці. За адресою: м.Ірпінь, вул. Лісова 4Л, цокольний поверх. (Дійти можна від вулиці К.Маркса, зупинки в. Чехова. Маршрут вказано на схемі нижче.)

Звертаємо увагу, що дане повідомлення не стосується тих, хто вже подав вказані вище документи на минулих вихідних. Робота по вашим документам йде в нормальному режимі. Наразі виникла проблема з підписаням Актів обстеження приміщень одним із чиновників у Бучі. Але ми сподіваємося, що зможемо її вирішиться без підключення громадськості та ЗМІ.

Будь-ласка, слідкуйте за повідомленнями на сайті та інформуйте усіх, кого це може стосуватися.


ОВКІ

1 коментар:

  1. добрый день, что там с Бучанским чиновником, не идет на контакт? Может передадим ему счет на оплату за электроэнергию по старому тарифу пусть оплатит? Думю быстро зашевелится

    ВідповістиВидалити