Наша хата не скраю!

Наша хата не скраю!

четвер, 7 листопада 2013 р.

ПРЕС-АНОНС Жителі цокольних квартир Ірпеня та Бучі святкують перемогу!

Пенсіонери та молоді сім’ї з дітьми тепер не будуть сплачувати по 3 тисячі гривень на місяць за електрику з кожної маленької квартири.


Гостру проблему, що не давала життя сотням сімей Приірпіння вирішено. Після акцій протесту та низки продуктивних переговорів за підтримки провідних ЗМІ країни, Держава і "Київобленерго" визнали, що в цокольних квартирах живуть люди, які мають платити за електрику по тарифу як населення, а не як промисловці. 

У п’ятницю, 8 листопада група власників цокольних квартир в приміщенні районного підрозділу «Київобленерго» буде підписувати договори на постачання електрики за тарифом як для населення, який суттєво нижчий від нинішнього.

Після підписання перших договорів відбудеться підсумковий брифінг голови ГО «ОВКІ» Максима Плешка та заступника голови Юрія Максимчука та тему: «Секрети успіху соціальної кампанії «Справедливі тарифи для цоколя». 

Головний меседж акції: Ірпінь, це не тільки скандальний ректор або забудова зелених зон. Це місто, де громада організувалася і змогла добитися справедливості. 

Чекаємо журналістів у п’ятницю, 8 листопада о 9:00 за адресою: м. Ірпінь, Північний тупик, 2 (приміщення Ірпінського районного підрозділу ПАТ«Київобленерго»).

Орієнтовна кількість учасників – 25-30 чоловік. Очікується шампанське та позитивні емоції звичайних людей.

Немає коментарів:

Дописати коментар