Наша хата не скраю!

Наша хата не скраю!

середа, 25 вересня 2013 р.

У п’ятницю наступний семінар з розвитку ОСББ

У п’ятницю 27-го вересня відбудеться наступний семінар з розвитку ОСББ в рамках проекту “Кампанія з переходу на новий рівень управління нерухомістю та розвитку ринку праці”. Цей семінар буде цікавий для управлінців чи представників управляючих компаній і тих, хто хоче ними стати.

Навчання відбудеться в фойє Центрального будинку культури з 15:00 до 18:00. Вестиме семінар справжній гуру в бізнесових справах управління нерухомістю – Юлія Самойлова. 

З боку ОВКІ в проекті беруть Голова Об'єднання Максим Плешко, Наталія Глушакова з осередку по вулиці Матросова, де люди хочуть створити ОСББ. А також представники існуючого ОСББ "Квартал на Лісовій" Володимир Зімін та Валерія Коверзнєва з метою вдосконалення його роботи. 

Нагадаємо, що більшість новобудов Приірпіння не мають домовленостей з ЖЕКами і шукають постачальників послуг з управління їхніми будинками (організація прибирання, ремонтні роботи, вивіз сміття тощо). Попит перевищує пропозицію і це надає шанс розвитку нового типу підприємництва в Ірпені. Тому, запрошуємо бажаючих приєднатися до проекту. Учасники навчань отримають спеціальні сертифікати.

Участь у заходах безкоштовна. Харчування учасників забезпечується організаторами. Попередня реєстрація обов’язкова за номером 093 0920351.

Немає коментарів:

Дописати коментар