Наша хата не скраю!

Наша хата не скраю!

понеділок, 21 жовтня 2013 р.

Між ОВКІ та НКРЕ створюється робоча група для вирішення проблеми цокольних тарифів

Прес-реліз, що опублікований на сайті НКРЕ

Щодо ситуації з тарифами на електроенергію для цокольних поверхів, де проживають люди

Сьогодні в Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики (НКРЕ), відбулася робоча нарада з представниками громадської організації «Об’єднання власників квартир Ірпеня».

Представниками громадської організації були висловлені пропозиції щодо вирішення проблеми застосування тарифів на електричну енергію як для промислових споживачів в приміщеннях цокольних поверхів житлових будинків, що використовуються людьми для проживання.

Ця ситуація виникла в результаті придбання населенням нежитлових приміщень і використання їх під житло та, як наслідок, застосування підвищених тарифів на електроенергію, в т.ч. для опалення.

Сторони домовилися, що протягом тижня буде проведено низку нарад за участю представників громадської організації «Об’єднання власників квартир Ірпеня”, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Державної архітектурно-будівельної інспекції та ПАТ «Київобленерго» для вирішення цієї проблеми.

Зустріч відбулася в конструктивній та доброзичливій атмосфері.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, занепокоєна такою ситуацією та знайде шляхи вирішення існуючої проблеми на користь громадян України.

Немає коментарів:

Дописати коментар