Наша хата не скраю!

Наша хата не скраю!

пʼятниця, 25 жовтня 2013 р.

Засідання робочої групи в НКРЕ відбудеться в понеділок 25 жовтня

Засідання робочої групи в НКРЕ щодо вирішення цокольного питання відбудеться в понеділок 25 жовтня о 15-тій годині. Захід мав пройти у п'ятницю, але з ініціативи НКРЕ його перенесено. Як повідомило керівництво апарату Комісії, Мінрегіонбуд, який є учасником робочої групи ще не встиг підготувати свої пропозиції комплексного вирішення цокольної проблеми.  

Як відомо, 22 жовтня в НКРЕ відбулося засідання робочої групи за участі представників: громадської організації «Об’єднання власників квартир Ірпеня», Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Державної архітектурно-будівельної інспекції та ПАТ «Київобленерго». 

Всі учасники робочої групи дійшли висновку, що єдиний шлях, який комплексно вирішує проблему є переведення цокольних квартир в житловий фонд. Як тимчасове вирішення проблеми тарифів  «Київобленерго» було доручено знайти шлях, щоб надати людям знижку за тарифом на електрику. Аби реалізувати цей план, ОВКІ звернулося до забудовників Приірпіння надати списки цокольних квартир, де проживають люди для отримання ними знижки. 

Нагадаємо, що рух у справі вирішення цокольної проблеми почався після акцій ОВКІ біля Адміністрації президента та НКРЕ. Цю подію висвітлив  1+1, "5 канал", "Україна" та ряд інших ЗМІ. 
Репортаж "Як приірпінці до Президента ходили" опублікував також сайт  "Про Ірпінь".
Сюжет телеканалу "Україна" можна подивитися з 15 хвилин і 27 секуни випуску.

ОВКІ


2 коментарі:

  1. Очевидно, малося на увазі- о 15-й годині, в понеділок, 28-го жовтня поточного року...

    ВідповістиВидалити