Наша хата не скраю!

Наша хата не скраю!

четвер, 27 червня 2013 р.

В Ірпені напали на знімальну групу телеканалу СТБ (ФОТО)


27 червня в Ірпені об 11:30 на перетині вулиць Карла Маркса і Чехова люди одного із забудовників напали на знімальну групу телеканалу СТБ.

Цього дня відбулася скандальна сесія міськради Ірпеня де всупереч протестам громадськості було затверджено план зонування міста, який практично не залишає людям зелених зон.

Знімальна група телеканалу СТБ, відзнявши матеріал із сесії, рухалася на зустріч з Головою Асоціації власників квартир Ірпеня Максимом Плешко. (АВКІ разом з іншими громадськими організаціями  також боретьсяза збереження зелених зон міста Ірпінь). По дорозі телевізійники зупинились на перетині вулиць Карла Маркса і Чехова, щоб зняти кілька загальних планів для свого сюжету.    

В момент, коли журналіст Ірина Драбок відійшла в бік, на оператора телеканалу напали. «Я побачила як 5 чоловіків його скрутили, заламували йому руки… В нього намагались відібрати й зламати техніку. У цей час я почала голосно кричати, що ми журналісти. Оператор неодноразово наголошував, що він оператор телеканалу СТБ. Через скручені руки не міг дістати посвідчення. Оператора відпустили лише тоді, як викликали міліцію. Вони тримали наш штатив. Але коли оператор почав знімати погрози, з камери вирвали об'єктив і забрали у своє авто», - сказала журналіст. 
Чоловік справа керував нападниками і представився власником земельної ділянки 
Невдовзі на подію прибула міліція. Було складено протокол, а пошкоджену камеру вилучено для експертизи. На вимогу міліції нападники повернули журналістам об’єктив.

Неподалік події іншу новобудову знімала група "Надзвичайних новин". Їх покликали на допомогу і "Надзвичайні новини" зафільмували процес складання протоколу та повернення техніки журналістам. Напад на журналістів було знято також і на мобільний телефон. 
Чоловік із барсеткою - той самий керівник нападників. Місто має знати своїх героїв.
Телевізійні сюжети про інцидент в Ірпені та скандальну сесію міськради дивіться в програмі «Вікна-новини» на СТБ і в «Надзвичайних новинах» на ICTV.

Крім того, в районі новобудов на Лісовій сьогодні також побувала знімальна група новин телеканалу 1+1. 

Отже, дивіться про події в Ірпені 27 червня:
  1. СТБ «Вікна-новини» о 18:00 та 22:00.
  2. ICTV «Надзвичайні новини» 19:26
  3. 1+1 ТСН 19:30 та 0:15
АВКІ

Немає коментарів:

Дописати коментар