Наша хата не скраю!

Наша хата не скраю!

середу, 2 жовтня 2013 р.

Презентація семінару від гуру ОСББ


27 вересня в Ірпінському будинку культури відбувся унікальний семінар від Юлії Самойлової - засновника одног з перших Об’єднань ОСББ у Харкові «Альма-Центр», експерт у сфері управління міжнародного рівня. Самойлова - представник Всеукраїнське об'єднання «Спілка власників житлаУкраїни» - СВЖУ, в яку входять представники об'єднань з Донецька, Одеси, Дніпропетровська, Львова, Запоріжжя та інших українських регіонів.

Питаннями семінару були: правова основа підприємницької діяльності для управителів та управляючих компаній, основи тарифікації, вирішення спорів, переваги співпраці ОСББ з управителями, прогнози розвитку ринку управління нерухомості на майбутнє.

Семінар відбувався у форматі «корисних порад» досвідченого ОСББ-івця. Пані Юлія займається питаннями ОСББ та управління будинками з 1992 року, тому може відповісти на будь-які питання будь-якого рівня складності. Хоча навіть наша ірпінська ситуація з цокольними квартирами її здивувала. Отже, протягом 4 годин ірпінська спільнота засипала Юлію Юріївну запитаннями різного плану, і кожен отримав вичерпну відповідь.
Головним висновком заходу стало те, що якщо ти гарний управитель (а навчитися може кожен), то твоя справа стане прибутковою. Управителем будинку може бути як голова ОСББ, так і найнятий управитель. Основне – треба розібратися в законодавчому полі, постійно навчатися та підвищувати кваліфікацію, переймати успішних досвід інших міст.

Пропонуємо до уваги всіх зацікавлених у темі ОСББ графічну веб-презентацію семінару Юлії Самойлової.

Немає коментарів:

Дописати коментар